Canis Animin toiminta keskittyy hyvinvointipalvelujen tarjoamiseen ihmisille sekä eläimille, pääpainotteisen toiminnan ollessa koirahierojapalveluissa ja hierontaan liittyvissä tukihoitomuodoissa. Tukihoitomuodoista mm. Bemer -terapia on ihmisille kehitetty, mutta sitä käytetään yhä kasvavassa määrin myös eläinten hoitoon. Samalla käynnillä voitkin hoitaa sekä omaa että eläimesi terveyttä.

Olen valmistunut Tampereen Koirahierojakoulusta 06/2013, kymmenen kuukauden monimuoto-opiskelun käsittäessä noin 800 tuntia lähi- ja etäopiskelua, työharjoitteluineen ja projektikoirahierontoineen. Koulutuksen sisältö kattoi hierontaopiskelun lisäksi laajalti koiran anatomian ja fysiologian, eläinlääketieteelliset aineet, TULE- sairaudet ja traumat, fysikaaliset hoidot, laji- ja rotutietous sekä yrittäjyys ja yritystoiminta osa-alueet. Opinnäytetyöni suoritin koiran liikemekaniikasta.

Koirahierontaa teen pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla sekä lähialueilla, arkisin 08:00-20:00 ja viikonloppuisin 10:00-18:00 välillä, sekä sopimuksen mukaan. Puistolassa sijaitsee myös oma studiohuone koirahieronnalle, jossa kaikki palvelut ovat saatavilla alennetuin hinnoin. Koirahierojapalvelujen varaukset online-varauspalvelun kautta
tai info@canisanimi.net / 050 3638 285.
Vanhan koiran ruokinta [PDF 5Mt]
Kotivenyttelyohjeet [PDF 6Mt]