BEMER
Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER® on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista. Nykyinen BEMER-laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER® käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.

BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

Bemer-laitteen voit myös vuokrata tai ostaa omaksi. Tutustu Bemer-tuotepaketteihin www.bemer.fi ja ota yhteyttä.TENS
Burst- ja modulaatiovirran kautta ääreishermoston somaattisen osan (tuntohermosto) stimulointi, pyrkimyksenä akuutin että kroonisen kivun lievitys, estämällä kipuärsykkeiden eteneminen selkäytimestä aivoihin. Soveltuu käytettäväksi erilaisten tuki- ja liikuntaelin sairauksien yhteydessä (myös nivelsairaudet) sekä hermovaurion aiheuttamiin kiputiloihin. Anatomian tuntevan ammattilaisen johdolla, TENS -hoito saadaan kohdistettua lihasten oikeisiin laukaisupisteisiin, jolloin lihasarkuus vähenee, ääreisverenkierto vilkastuu ja lihas-/kalvokireydet hellittävät.ULTRASOUND
Pehmytkudos- ja sidekudosvaurioiden (tulehdustilat, revähdys-/venähdysvammat, lihas-/niveljäykkyys) hoitoa syvälämpövaikutuksen (5 cm 1Mhz ) kautta tehostava, parantaen aineenvaihduntaa kudoksissa ja ehkäisten vahvan arpikudoksen syntymistä (mm. jännevammat).
Canis Animi

www.canisanimi.net

info@canisanimi.net

+358 50 3638285 (Mooni)

Y-tunnus: 2211242-5